Mel B verí, že Spice Girls budú opäť vystupovať

NETKY.SK • 30 December 2013, 16:03 • 2 min
Mel B verí, že Spice Girls budú opäť vystupovať

LONDÝN - Na budúci rok uplynie 20 rokov od založenia formácie.

slovakia

left justify in out

Britská speváčka Mel B chce, aby sa formácia Spice Girls dala opäť dokopy. Tridsaťosemročná interpretka, ktorá skupinu v roku 1994 pomáhala zakladať, to prezradila v rozhovore pre Daily Mail Weekend. "Vždy som chcela, aby Spice Girls pokračovali. Nechcela som, aby sme skončili a stále to tak cítim. Chcem, aby sme boli opäť spolu. Je veľká škoda, že už nič nerobíme ako skupina, ale minimálne dve z nás sa stále rozprávajú o tom, že by sme mohli niečo urobiť. Myslím si, že všetko je možné," uviedla a dodala, že formácia by mohla pokračovať aj bez Victorie Beckham, ktorá by s nimi už pravdepodobne nechcela vystupovať. "Neviem. Možno. Záleží na tom, čo by sme robili a kedy by sa to udialo. V roku 2014 oslávime 20. výročie a niečo sa stane. Každý vie, že som vždy bola zástankyňou reunionu. Naozaj verím, že sa to skôr či neskôr stane," vyhlásila.

Skupinu Spice Girls tvorili spomínané "Posh Spice" Victoria Beckham, "Scary Spice" Melanie Brown (Mel B) a tiež "Baby Spice" Emma Bunton, "Sporty Spice" Melanie Chisholm (Mel C) a "Ginger Spice" Geri Halliwell. Formácia vydala tri štúdiové albumy - Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Od ich debutového hitu Wannabe predali vo svete viac ako 80 miliónov kópií nahrávok. V roku 2000 si dali pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Objavili sa tiež na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies