Medvedev a Putin sa predviedli na spoločnej rybačke

NETKY.SK • 18 August 2011, 11:38 • 2 min
Medvedev a Putin sa predviedli na spoločnej rybačke

Medvedev a Putin sa predviedli na spoločnej rybačke

slovakia

left justify in out

img

Ruský prezident Dmitrij Medvedev a premiér Vladimir Putin sa demonštratívne ukázali na spoločnej letnej dovolenke. Fotografom pózovali pri rybačke, potápaní či jazde na motorovom člne.
      Niekoľko mesiacov pred decembrovými parlamentnými voľbami a prezidentskými voľbami v marci budúceho roka chcela dvojica lídrov "vystúpením" pri Volge v južnom Rusku podľa analytikov signalizovať jednotu. V poslednom čase sa totiž objavujú dohady o napätí medzi Medvedevom (45) a Putinom (58), ktorí zatiaľ neoznámili, kto z nich sa bude budúci rok uchádzať o post šéfa Kremľa.
      Na spoločnej rybačke v Astrachánskej oblasti chytil Putin veľkú šťuku, informovali dnes ruské médiá. Rybárske šťastie mal deň predtým aj Medvedev. Obaja politici sa zladili aj oblečením: slnečné okuliare, kaki košele a nohavice.
      Následne sa potápali vo Volge, Medvedev pod vodou fotografoval. V závere sa úradujúci prezident a jeho predchodca prevážali po najdlhšej rieke Európy motorovými člnmi. Spolu na dovolenke sa pritom nepredviedli po prvý raz: na minulých už spolu bicyklovali či hrali bedminton.
Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies