Nové video z natáčania piatej série Stranger Things naznačuje návrat jednej z najdesivejších lokácií štvrtej série

NETKY.SK • 8 Apríl 2024, 18:30 • 2 min
Nové video z natáčania piatej série Stranger Things naznačuje návrat jednej z najdesivejších lokácií štvrtej série

Piata séria seriálu Stranger Things sa po mnohých nepriaznivých udalostiach konečne začala natáčať a zábery sa objavujú čiastočne vďaka bratom Dufferovým a čiastočne z iných zdrojov.

slovakia

left justify in out

Je jasné, že mesta Hawkins sa vo veľkom finále zmocní Upside Down, mysteriózna alternatívna dimenzia, a vieme tiež, že sa vrátime na niektoré ikonické miesta, ako je brloh Willa Byersa. A najnovšie video z natáčania prezrádza, že áno, určite sa niektoré scény budú odohrávať v tzv. dúhovej miestnosti v Hawkinskom laboratóriu. Na zábery sa môžete pozrieť nižšie.

Video zverejnila fanúšikovská stránka The Starcourt Foodcourt na X, pochádza teda z nakrúcania piatej série Stranger Things. Laboratórium určite nie je potrebné fanúšikom seriálu podrobne popisovať, pretože ide o kľúčové a strašidelné miesto, ktoré bolo vo štvrtej sérii preskúmané vo flashbackoch viac ako kedykoľvek predtým. Celým názvom Hawkins National Laboratory je to tajný federálny komplex zriadený po druhej svetovej vojne, na čele ktorého stál doktor Martin Brenner (Matthew Modine), ktorý vykonával často kruté experimenty na deťoch so zvláštnymi schopnosťami, respektíve na deťoch, vrátane Eleven.

Medzi nimi bol aj nádejný učeň Henry Creel. Jedného dňa sa však vzbúril, prinútil Eleven, aby mu pomohla odstrániť čip na krku, ktorý obmedzoval jeho schopnosti, a potom začal v laboratóriu vyčíňať a nikoho nešetril. Zdesená Eleven sa Henrymu postavila: inštinktívne v sebe uvoľnila mocnú silu a poslala zloducha do alternatívnej dimenzie, ktorú mladík začal ovládať ako monštrum, ktorému teraz hovoril Vecna. Tento súboj sa odohral v dúhovej miestnosti, ktorú si môžete pozrieť vo videu. Vecnu mala El vo štvrtej sérii poraziť druhýkrát, ale vzhľadom na finále minulej série ju bude musieť pravdepodobne poraziť aj tretíkrát. Tentoraz však treba nájsť niečo, čo obyvateľov Hawkinsu a našich hrdinov zbaví tohto monštrá raz a navždy.

Uvidíme, čo sa v piatej sezóne v dúhovej izbe ešte stane! Dátum jej premiéry zatiaľ nepoznáme, ale je pravdepodobné, že finále série dorazí na Netflix v roku 2025.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Screen Rant, IMDB, Foto: Dexerto
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies