May - Pac si pozrie najviac ľudí v histórii tohto odvetvia

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 15:36 • 2 min
May - Pac si pozrie najviac ľudí v histórii tohto odvetvia

LAS VEGAS - Na sobotňajší súboj Floyda Mayweathera s Mannym Pacquiaom si zakúpi domáce vysielacie práva pay-per-view najviac Američanov v histórii boxu.

slovakia

left justify in out

Pokiaľ bude chcieť obyvateľ Spojených štátov amerických sledovať 2. mája priamy prenos z komplexu MGM Grand v Las Vegas, zaplatí 99,95 USD. Očakáva sa, že túto sumu vytiahnu z vrecka viac než tri milióny. Predchádzajúce maximum držal Floydov duel s Oscarom De La Hoyom v roku 2007 (2,48 mil. divákov).

May - Pac pokorí aj rekord vo výške zárobku pochádzajúceho z pay-per-view, ktorý má v súčasnosti hodnotu 150 miliónov amerických dolárov a postaral sa oň opäť Mayweather, tentoraz v roku 2013 pri meraní síl so Saúlom Álvarezom. 

 

Aby sa vôbec mohol najočakávanejší boxerský súboj ostatného minimálne desaťročia uskutočniť, museli svoje sily spojiť konkurenčné televízne stanice HBO (Pacquiao) a Showtime (Mayweather), rovnako ako v roku 2002 pri stretnutí Lennoxa Lewisa s Mikom Tysonom. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies