Trump tvdí, že pre Rusko nikdy nepracoval

NETKY.SK • 14 Január 2019, 17:52 • 2 min
Trump tvdí, že pre Rusko nikdy nepracoval

WASHINGHTON - Americký prezident Donald Trump včera vyhlásil, že "nikdy" nepracoval v prospech Ruska. Jeho nahnevané vyjadrenia nasledovali po článku v denníku New York Times. Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) vyšetroval podozrenia, že Trump mohol konať v prospech Ruska po tom, ako prepustil riaditeľa FBI v roku 2017. Informovala o tom agentúra AFP.

slovakia

left justify in out

Denník Washington Post  zase uviedol, že Trump vzbudil znepokojenie tým, že zašiel do nezvyčajných krajností, keď zabránil aj svojím blízkym poradcom, aby mali vedomosť o obsahu jeho rozhovorov počas summitov s ruským prezidentom Vladimirom Putinom.

 

"Nikdy som nepracoval pre Rusko a vy viete odpoveď lepšie, ako ktokoľvek iný. Je to hanba, že sa na to vôbec pýtate. Je to všetko veľká prihlúpla fáma", povedal Trump novinárom v Bielom dome. r

 

 

Nie je známe, k akým záverom toto vyšetrovanie FBI dospelo a aký je jeho súčasný stav.

Trump je taktiež v centre rozsiahleho vyšetrovania vedeného osobitným prokurátorom Robertom Muellerom, ktorý skúma obvinenia, že Kremeľ sa snažil ovplyvniť americké prezidentské voľby v roku 2016 a mohol sa spolčiť s Trumpovou kampaňou.

 

img

Robert Mueller



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies