Matovič: Pravica si musí vybrať menšie zlo

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 12:27 • 2 min
Matovič: Pravica si musí vybrať menšie zlo

BRATISLAVA - Pravicové strany si budú musieť vybrať, či chcú spolupracovať s človekom, ktorý má fotku s mafiánmi, alebo s mafiou. Vyhlásil to dnes líder OĽaNO-NOVA Igor Matovič po tom, ako si prezval osvedčenie o zvolení za poslanca NR SR.

slovakia

left justify in out

Matovič takto reagoval na kauzu fotografií, na ktorých je líder Sme rodina Boris Kollár na Kube spolu s odsúdeným bossom bratislavského podsvetia Jurajom Ondrejčákom alias Piťom. "Samozrejme, že ma to mrzí. Politika je bohužiaľ o menšom zle. Ľudia rozdali karty a teraz nebudeme skúšať donekonečna nové voľby, kým to vyjde," uzavrel Matovič.

 

Kollár označil stretnutie s Ondrejčákom na Kube za náhodu, trvá na tom, že tam nešli spolu a že nie je mafián. Za kauzou fotiek starých desať rokov sú podľa jeho slov ľudia okolo Mariána Kočnera a Tomáša Rajeckého a ich údajné napojenie na bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku. "Boja sa Daniela Lipšica, preto budem trvať na tom, aby bol ministrom vnútra," povedal dnes Kollár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies