Matej Koreň zverejnil videoklip k singlu Pod obraz boží

NETKY.SK • 27 Október 2016, 14:53 • 2 min
Matej Koreň zverejnil videoklip k singlu Pod obraz boží

BRATISLAVA - Slovenský spevák Matej Koreň, známy z druhého ročníka speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar (2006), zverejnil v stredu videoklip k novému singlu Pod obraz boží.

slovakia

left justify in out

Autorskú pieseň aj s klipom si mladý rodák z Mučína daroval k 30. narodeninám, ktoré oslávil v nedeľu. Skladbou podľa vlastných slov zároveň avizuje nový štart svojej hudobnej kariéry.


Pieseň Pod obraz boží je intímnou výpoveďou toho, čo spevák prežil za posledných desať rokov. „Dlhým pohľadom do diaľky na konci videoklipu som chcel zároveň vyjadriť, že už viem, kadiaľ ísť. Opätovne pociťujem entuziazmus, chuť tvoriť a spievať,“ vyjadril sa Matej Koreň.


Videoklip k singlu vznikol v Žiline. Nakrútili ho bratia Tomáš a Lukáš Ferencovci z VLN Production a o produkciu sa postaral britský hudobník a producent Shadowkey. Novinka je pritom prvou z piatich piesní, ktoré spevák plánuje postupne zverejniť. „Nové single mám už pripravené. Netvoril som ich však preto, aby vypĺňali vatu na albume. Každému chcem dopriať svojich päť minút slávy, preto budú na svetlo sveta vychádzať postupne,“ priblížil Koreň svoje plány.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies