Hľadáte originálne plavky na túto sezónu? Máme pre vás tip

NETKY.SK • 13 Jún 2017, 07:46 • 2 min
Hľadáte originálne plavky na túto sezónu? Máme pre vás tip

Skupinka dizajnérov sa rozhodla vytvoriť skutočne pútavé plavky.

slovakia

left justify in out

Ešte stále ste si nestihli kúpiť na tohoročnú letnú sezónu nové plavky? Ak máte v sebe dávku recesie a humoru, možno vás osloví najnovší návrh skupinky dizajnérov. Rozhodne v ňom na pláži upútate pozornosť.

 

V poslednom období sa módni návrhári vracajú k celým plavkám. Dvojdielne plavky a bikiny odhaľujúce väčšinu tela už nie sú najväčším hitom. Zopár mladých dizajnérov na tento trend zareagovalo po svojom. Vytvorili kúsok, ktorý síce zakrýva väčšiu časť tela, ale na prvý pohľad vzbudzuje údiv až pohoršenie. Tieto plavky majú totiž veľmi netradičný "vzor". Je na nich vyobrazené nahé a pomerne výrazne zarastené mužské telo.

 

 

My Summer bod is ready See what all the fuss is about 😵Link in bio

Príspevok, ktorý zdieľa Beloved Shirts (@belovedshirts),

 

Na oficiálnej stránke spoločnosti, ktorá tento výstrelok dala do predaja sú dostupné v troch rôznych odtieňoch pokožky. Hoci treba povedať, že sa vo všeobecnosti nestretli s veľmi pozitívnymi ohlasmi, svoj účel rozhodne splnili. Poslúžili ako šikovná reklama spomínanej stránky, ktorá prilákala veľké množstvo nových zákazníkov so záujmom o originalitu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies