Maslo je drahé a kradne sa. Obchodníci v Čechách dali na obaly ochranné čipy

NETKY.SK • 6 Október 2017, 16:13 • 2 min
Maslo je drahé a kradne sa. Obchodníci v Čechách dali na obaly ochranné čipy

PRAHA - V Čechách sa už naozaj začína blýskať na horšie časy. Obchodný reťazec v Prahe ponúkal maslo, ktoré malo na obale ochranný čip. Táto ochrana výrobkov je dávaná väčšinou na cennejšie veci.

slovakia

left justify in out

Je vidieť, že odkedy maslo zdraželo je veľmi cennou komoditou. Čím viac sa cena masla šplhá hore, tým viac si obchodníci musia dávať pozor na prípadné krádeže.

 

Supermarket dal na kocky masla ochranné čipy. Istý muž chcel odcudziť 150 kociek masla a potom ich ďalej predávať. Tento prípad odcudzenia masla nie je ale ojedinelý. Istá žena si nakúpila maslo za 2000 eur, pretože predpokladá, že bude ešte drahšie. 

 

Zdražovanie smotanovej pochutiny nie je u konca. Teraz sa maslo predáva bežne okolo 50 CZK (2 eur) za štvrťku. Okolo Vianoc by sa cena mala vyšplhať až na neuveriteľných 70 CZK (2,70 eur). Ak budú obchodníci musieť obľúbenú pochutinu viac strážiť, bude najviac znateľné pred vianočnými sviatkami. Kto nepečie z masti alebo lacných margarínov, bude si musieť za poctivé maslové pečivo pekne priplatiť.

 

Internetom sa šíria vtipy o masle. Keď už tak zdraželo, zasmejte sa aspoň na pár zábavných obrázkoch. 

 

 

 

Něco pro holky. #masloisthenewzlato #muzivcesku

Príspevok, ktorý zdieľa TMBK (@tmbkofficial),  

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies