Turnaj Oktagon 24 prišiel o ženský zápas

NETKY.SK • 27 Máj 2021, 10:49 • 2 min
Turnaj Oktagon 24 prišiel o ženský zápas

29. máj sa bude niesť v duchu ďalšieho galavečera plného napínavých zápasov. Organizácia Oktagon MMA uskutoční v Brne podujatie s poradovým číslom 24, na ktorom však tentokrát v akcii neuvidíme zástupkyne nežného pohlavia.

slovakia

left justify in out

Organizácia pôvodne oznámila zápas českej bojovníčky Magdalény Šormovej a dodala, že meno jej súperky bude odhalené neskôr. Pár dní pred turnajom je jasné, že Šormovú v klietke neuvidíme. „Nenašla sa súperka, takže je zápas zrušený. Aspoň si udržím vysekanú formu do plaviek asi o niečo dlhšie, tak ešte aby na tie plavky bolo aspoň počasie. Vtipné škodoradostné komentáre sú vítané, niečo na rozveselenie sa hodí,“ napísala na svojom instagramovom účte.

 

 

Podľa informácií serveru mmashorties bola istý čas v hre zahraničná súperka, ale napokon sa nič nedohodlo. Ešte predtým odpadlo z karty aj meranie síl Mateja Peňáza Branislava Zuzáka kvôli zraneniu slovenského bojovníka. Karta Oktagonu 24 ostáva aj napriek tomu veľmi zaujímavá.

 

Hlavným ťahákom bude súboj o titul vo welterovej váhe medzi šampiónom Davidom Kozmom a vyzývateľom Leandrom Silvom. Zápas sa mal pôvodne uskutočniť na podujatí Oktagon 23, plány však narušilo menšie zranenie šampióna. Pred Kozmom stojí náročná úloha, pretože jeho súper pôsobil tri roky v najprestížnejšej MMA organizácii sveta UFC a v Oktagone zatiaľ predviedol dobrú formu, keď v dvoch zápasoch nenašiel premožiteľa.

 

 

V sobotu odštartuje aj turnaj o titul v bantamovej váhe. Po odchode šampióna Tomáša Deáka sa divízia ocitla bez šampióna a o krásny opasok zabojujú štyria bojovníci. Jediným domácim zástupcom je Čech Filip Macek, ktorého v semifinále čaká taliansky bojovník Luca Iovine. V druhom meraní síl sa proti sebe postavia zástupcovia Fínska a Francúzska. Janne Elonen-Kulmala si bude chcieť vylepšiť nie práve najlepšiu bilanciu z posledného obdobia proti Arnoldovi Querovi, ktorý má za sebou pôsobenie v prestížnej organizácii Brave.

 

 

Zápasnícka karta

 

David Kozma vs Leandro Silva

Viktor Pešta vs Riccardo Nosiglia

Eric Spicely vs Marcin Naruszczka

David Hošek vs Tarhan Ibragimov

Filip Macek vs Luca Iovine

Arnold Quero vs Janne Elonen-Kulmala

Christian Jungwirth vs Miroslav Brož

Jozef Jaloviar vs Jorick Montagnac

Robin Fošum vs Abdoul Sow

Alexander Cverna vs Štefan Vojčák

Matej Peňáz vs Carlos Graca



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies