Hviezda seriálu Eufória Zendaya je novou tvárou značky Louis Vuitton

NETKY.SK • 24 Apríl 2023, 14:00 • 2 min
Hviezda seriálu Eufória Zendaya je novou tvárou značky Louis Vuitton

Speváčka a herečka, ktorú sme si mohli všimnúť ako hlavnú postavu v megaúspešnom americkom seriáli Eufória či vo filme Malcolm & Marie, je novou tvárou luxusnej značky Louis Vuitton.

slovakia

left justify in out

Multitalentová herečka a speváčka Zendaya uzavrela ďalšie významné partnerstvo. Vo štvrtok (20. apríla) luxusná značka Louis Vuitton oznámila, že herečka zo seriálu Eufória bola menovaná ambasádorkou tohto módneho domu. V najnovšej kampani luxusnej módnej značky sa predstavuje s kabelkou Capucines. Na fotografiách so spomínaným modelom Capucines je hviezda zaliata slnečným žiarením na Cote d’Azur (Francúzska riviéra).

 

img

 

„Pamätám si, že som vyrastala na kampaniach Louis Vuitton,“ povedal herečka a speváčka v rozhovore pre Vogue. „Bola tu jedna, ktorú som milovala od začiatku 2000-ich rokov, bola to kampaň Naomi Campbellovej a tá je tam akoby roztiahnutá cez kmeň stromu. Stále to vidím. Vidím ten obraz vo svojej hlave a pamätám si, že som ho ako dieťa videla v časopisoch.“

 

Účinkovanie v kampani je pre ňu spojené s dávkou nostalgie, keďže ikonografia Louis Vuitton sa objavovala na jej sociálnych médiách, no celkovo sa často objavovala aj na MySpace počas jeho vrcholu. „Každý mal L.V. tlač na svojej stránke v MySpace,“ vysvetlila. "Alebo aspoň ja som ju mala. Nepokúšam sa to pripisovať nikomu inému. Určite som to mala ja," dodala Zendaya.

 

img

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies