Marcin počas jesene na hosťovanie do Dukly Banská Bystrica

NETKY.SK • 5 September 2013, 12:51 • 2 min
Marcin počas jesene na hosťovanie do Dukly Banská Bystrica

BANSKÁ BYSTRICA - Futbalový útočník Matúš Marcin, ktorý tento rok prestúpil do českého klubu FC Vysočina Jihlava, bude v jesennej časti hosťovať v Dukle Banská Bystrica. Informovala o tom webová stránka corgoňligistu.

slovakia

left justify in out

"Možnosť hosťovania som prijal, pretože som v Jihlave nehrával. Teší ma, že mi Dukla dala možnosť. Do Čiech som išiel s tým, že sa chcem presadiť. Na tréningoch som robil všetko preto, ale možnosti som nedostával. Teraz verím, že v Dukle budem pravidelne hrávať," cituje klubový web 19-ročného Marcina. Pod Urpín mladého útočníka priviedol tréner Norbert Hrnčár: "Oslovil ma s tým, že môžem pomôcť Dukle aj sebe a dohodlo sa to veľmi rýchlo," dodal.

Odchovanec Tatrana Prešov patril už v žiackych súťažiach medzi vynikajúcich strelcov a na svojom konte má tituly najlepšieho strelca žiackych súťaží, ale aj titul majstra republiky v kategórii U19. Od sezóny 2011/2012 pôsobil v Prešove v širšom kádri A-mužstva. V minulom roku bol v rámci oceňovania športových osobností mesta Prešov označený za športový objav roka. Od svojich šestnástich rokov sa objavoval v slovenských mládežníckych reprezentáciách. Naposledy si najcennejší dres obliekol v júli v zápase slovenskej "dvadsiatky" v Turecku proti olympijskému výberu Spojených arabských emirátov, v ktorom slovenskí mladíci zvíťazili 2:1, informuje fkdukla.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies