Maradona by zvážil ponuku od Aston Villy, tvrdí jeho agent

NETKY.SK • 16 August 2010, 12:48 • 2 min
Maradona by zvážil ponuku od Aston Villy, tvrdí jeho agent

Maradona by zvážil ponuku od Aston Villy, tvrdí jeho agent

slovakia

left justify in out

Momentálne nezamestnaný Diego Maradona sa nebráni ponuke trénovať anglický futbalový klub Aston Villa. V nedeľu to uviedol Maradonov zástupca pre Európu Walter Soriano.
      Podľa Soriana je bývalý legendárny futbalista "veľmi otvorený myšlienke pôsobenia v Aston Ville". Ako však Maradonov agent dodal, trénovanie mimo rodnej krajiny sa stane aktuálnym až v čase, keď už zhasne akákoľvek nádej pokračovať na lavičke argentínskej reprezentácie. "Ak majiteľ Randy Lerner ponúkne Diegovi serióznu ponuku, som si istý, že dostane veľmi pozitívnu odpoveď," vyhlásil Soriano.
      Blízky Maradonov priateľ v Buenos Aires však pre agentúru Reuters prezradil, že je málo pravdepodobné, aby "božský Diego" premýšľal o anglickej Premiership. "V súčasnosti to nie je otázka, ktorou by sa zaoberal. Netvrdím, že je to nemožné, ale zdá sa mi to nepravdepodobné. Reprezentácia je preňho prvoradá a zatiaľ dvere k nej nepovažuje za definitívne zabuchnuté," uviedol muž, ktorý si neželal byť menovaný.
      Maradona nepredĺžil kontrakt po tom, čo si Argentínsky futbalový zväz po vypadnutí tímu vo štvrťfinále MS v JAR s Nemeckom (0:4) stanovil podmienku, že musí dôjsť k niekoľkým zmenám v realizačnom tíme. Zverenci dočasne povereného trénera Sergia Batistu, ktorý bol Maradonovým spoluhráčom pri zisku titulu majstrov sveta v roku 1986, v stredu zvíťazili v prípravnom zápase nad Írskom 1:0.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies