ManUtd zvažuje vykúpenie Sneijdera z Galatasarayu za 13 miliónov libier

NETKY.SK • 10 December 2013, 11:45 • 2 min
ManUtd zvažuje vykúpenie Sneijdera z Galatasarayu za 13 miliónov libier

MANCHESTER - Vedenie trápiaceho sa anglického futbalového klubu Manchester United zvažuje v januárovom prestupovom termíne angažovanie stredopoliara Wesleyho Sneijdera. Holandský tvorca hry je v súčasnosti hráčom tureckého Galatasarayu Istanbul, ktorému by podľa klauzuly v zmluve musel ManU vyplatiť odstupné 13 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

Podľa informácii britského denníka The Guardian Sneijder mal blízko k transferu na Old Trafford už pred dvomi sezónami. United sa predovšetkým v anglickej Premier League v tejto sezóne hľadajú, za vedúcim Arsenalom Londýn zaostávajú už o 13 bodov a sedem bodov ich delí od miestenky v Lige majstrov.

Tréner David Moyes naznačil, že jeho tím by potreboval lídra hlavne do stredu pola. Nemieni sa však naháňať po nových hráčoch, keď má na trhu skúseného Sneijdera, víťaza Ligy majstrov a vicemajstra sveta. Dvadsaťdeväťročný Sneijder sa nedávno rozišiel so svojim manažérom Sorenom Lerbym, čo tiež naznačuje, že by chcel zmenu. Jeho súčasný kontrakt s ročným príjmom 5 miliónov eur je v istanbulskom klube platný do roku 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies