Manažérovi Sklenaříkovej išlo o život! Núdzové pristátie lietadla

NETKY.SK • 9 Máj 2017, 10:23 • 2 min
Manažérovi Sklenaříkovej išlo o život! Núdzové pristátie lietadla

Manažér Miro Šimonič sa roky pohybuje po boku krásnej modelky Adriany Sklenaříkovej. Okrem toho, že rieši jej pracovné aktivity, vlastní aj modelingovú agentúru, vďaka ktorej veľa cestuje. Práve cestovanie mu tento víkend poriadne skomplikovalo život!

slovakia

left justify in out

Miro Šimonič vycestoval počas predlženého víkendu do Dánska. Cieľom jeho cesty malo byť hlavné mesto Kodaň. Na palube lietadla však zažil nepríjemné chvíle spojené so strachom o svoj život.

 

Jeho lietadlo totiž núdzovo pristálo v Berlíne. Ak by personál vysvetlil pasažiarom na palube, čo sa deje, nešlo by o žiadnu drámu. Žiaľ, s minimom informácií sa zväčšoval strach a panika v lietadle. Samotný Šimonič na sociálnu sieť napísal: „Nie som fanúšikom núdzových pristátí takto skoro ráno.“ Po nepríjemnych chvíľach sa, našťastie, všetko vyjasnilo. Podľa Šimoniča pilot nenatankoval dostatok paliva, čím sa cestujúcim postaral o nezabudnuteľný zážitok.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies