Malec dokonal obrat a rozhodol o víťazstve Rosenborgu

NETKY.SK • 20 Október 2014, 11:04 • 2 min
Malec dokonal obrat a rozhodol o víťazstve Rosenborgu

TRONDHEIM - Slovenský futbalista Tomáš Malec rozhodol o víťazstve Rosenborgu Trondheim nad Valerengou v nedeľňajšom stretnutí 27. kola najvyššej nórskej súťaže Tippeligaen.

slovakia

left justify in out

Pre favorizovaný domáci tím sa duel začal katastrofálne, keďže v 19. min zaostával už 0:2. Do konca I. polčasu sa však "bielo-čiernym" podarilo vyrovnať a víťazstvo na ich stranu strhol štvrťhodinu pred koncom riadneho hracieho času práve urastený slovenský útočník. Dvadsaťjedenročný zakončovateľ ešte predtým v 36. min videl žltú kartu, ale pobudol na trávniku až do záverečného hvizdu. Rosenborgu patrí tri kolá pred koncom súťaže 3. priečka so ziskom 51 bodov, už istým majstrom je Molde (65 b.).

 

Malec prišiel do Nórska v lete z AS Trenčín. V uplynulej sezóne bol so 14 gólmi najlepším strelcom najvyššej slovenskej súťaže. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies