Mal byť hviezdou Premier League, čo sa deje s Jadonom Sanchom?

NETKY.SK • 7 November 2021, 14:00 • 2 min
Mal byť hviezdou Premier League, čo sa deje s Jadonom Sanchom?

MANCHSTER – Nebyť návratu hviezdneho Cristiana Ronalda do Manchestru United, tak by sa všetka kritika upriamila na mladého Jadona Sancha. Sancho stál Manchester 73 miliónov libier, lenže doposiaľ mladý Angličan zaostal vysoko za očakávaniami a otázkou zostáva, prečo je tomu tak?

slovakia

left justify in out

Stále bez gólu či asistencie!

Jedna z najväčších hviezd posledných rokov sa konečne vrátila späť do anglickej Premier League, očakávania boli vysoké a možno práve tlak na mladého Angličana je dôvodom, prečo sa Sanchovi vôbec nedarí. 

 

Je evidentné, že prestup pre Sancha nejde vôbec podla plánu a nebyť Cristiana Ronalda, tak by anglické médiá poriadne znepríjemnili Sanchove prvé mesiace u červených diablov. 

 

Dvadsaťjedenročný Sancho nastúpil do 11 zápasov a stále sa mu nepodarilo skórovať svoj prvý gól, dokonca sa mu nepodarilo ani žiaden gól pripraviť. Prekvapivo do niektorých zápasov ani len nezasiahol, napríklad počas víkendovej výhry so Spurs.

 

Počas svojho pôsobenia v Dortmunde patril medzi najlepších hráčov nemeckej ligy a každé prestupové obdobie sa spomínalo, kam Sancho prestúpi. Jeho prestup konečne prišiel a fanúšici United sa nemohli dočkať, čo predvedie vo farbách najslávnejšieho klubu v anglickom futbale. 

 

 

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjær sa vyjadril, že treba dať mladému generačnému talentu čas na aklimatizáciu a na to, aby si zvykol na iný futbal, ako sa hrá v Nemecku. 

 

Mnoho expertov sa domnieva, že herný prejav United Sanchovi nesedí a práve Ole Gunnar Solskjær nie je tým správnym trénerom pre Jadona Sancha

 

United často hráva vo formácii, v ktorej pre Sancha nie je žiadne miesto, a tak musí veľakrát nastupovať z lavičky náhradníkov. 

 

 

Podobným obdobím si prechádza aj minuloročná posila Donny van de Beek, ktorému predpovedali sľubnú budúcnosť v drese červených diablov, no počas dvoch rokov nedostal ešte poriadnu príležitosť a čoskoro sa z Manchestru presunie niekam inam.

 

Začiatky v anglickom futbale bývajú ťažké, no my pevne veríme, že sa Sancho postupne rozbehne a v období pár rokov sa na jeho katastrofálny začiatok bez problémov zabudne. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies