Maka nepotešila remíza s Hannoverom ani prehra Slovana v KHL

NETKY.SK • 16 December 2013, 12:39 • 2 min
Maka nepotešila remíza s Hannoverom ani prehra Slovana v KHL

NORIMBERG - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak v službách 1. FC Norimberg zažil počas víkendu ďalšie sklamanie v rámci najvyššej nemeckej súťaže.

slovakia

left justify in out

Jeho tím viedol v sobotňajšom stretnutí 16. kola v Hannoveri po prvom polčase 3:0, napokon remizoval 3:3 a stále čaká na prvé víťazstvo v prebiehajúcej sezóne. "Do Hannoveru sme šli s cieľom získať prvé víťazstvo, na ktoré čakáme už pätnásť kôl. Všetko vyzeralo sľubne, po prvom polčase sme vyhrávali trojgólovým rozdielom, ale nakoniec sme o náskok prišli a bola z toho iba remíza 3:3," uviedol pre svoj oficiálny web 22-ročný stredopoliar, ktorý nastúpil v 89. minúte. "Druhý gól sme dostali pomaly z dvojmetrového ofsajdu, takže k tomu sa radšej vyjadrovať ani nebudem. Strelíme na súperovom trávniku tri góly a nakoniec aj tak nedokážeme vyhrať. Naozaj neviem, čo si mám o tom myslieť," dodal Mak.

Norimberčania budú mať v sobotu poslednú možnosť v roku 2013 pripísať si na svoje konto prvú výhru v rámci I. bundesligy 2013/2014. Na domácom štadióne vyzvú hráčov Schalke 04 Gelsenkirchen. "Hráme síce proti silnému súperovi, ale bolo by fajn, ak by sme aspoň jeden zápas vyhrali a trochu potešili fanúšikov pred Vianocami," povedal Mak, ktorý v nedeľu sedel na tribúne počas zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy Lev Praha - Slovan Bratislava (7:0). "Hokej ma baví a Slovan mám rád. V hľadisku bola vynikajúca atmosféra, ale žiaľ, belasí dostali sedem gólov, a tak som z Prahy odchádzal sklamaný," uzavrel Róbert Mak. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies