Mak sa zranil, v stredu by mal opäť trénovať

NETKY.SK • 4 November 2013, 10:00 • 2 min
Mak sa zranil, v stredu by mal opäť trénovať

NORIMBERG - Slovenský futbalový reprezentant v službách 1. FC Norimberg Róbert Mak nebude v dobrom spomínať na sobotňajšie domáce stretnutie 11. kola najvyššej nemeckej súťaže I. bundesligy proti Freiburgu.

slovakia

left justify in out

Tím 22-ročného stredopoliara prehral po góloch Felixa Klausa, Vladimíra Daridu a Admira Mehmediho 0:3, bratislavský rodák sa počas zápasu zranil a v priebehu druhého polčasu musel opustiť ihrisko. "Röntgenové vyšetrenie ukázalo, že som mal nohu len napuchnutú, nepotvrdila sa zlomenina ani nič vážnejšie. Bolo to na nepríjemnom mieste, preto som odstúpil zo zápasu. V stredu by som sa mal vrátiť do tréningového procesu a mal by som byť pripravený na sobotňajší zápas," povedal v pondelok predpoludním pre agentúru SITA Róbert Mak. Hráči Norimbergu v sobotu nastúpia na pôde štvrtého tímu tabuľkového poradia Borussie Mönchengladbach.

Slovenský záložník po sobotňajšej prehre hľadal príčiny neúspechu. "V prvom polčase sme hrali výborne, neuznali nám gól, pritom si myslím, že faul tam nebol. V zápase sme mali asi desať šancí, hostia tri a z nich dali tri góly," zhodnotil Mak pre svoju oficiálnu stránku. "Všetci sme nespokojní. Žiaľ, už jedenásty duel sme bez víťazstva, pričom všetkých ľahkých súperov už máme za sebou a bude to pre nás veľmi náročné," uviedol Mak, ktorý v sobotňajšom dueli hral do 61. minúty. V tejto sezóne I. bundesligy je Norimberg jediný tím bez víťazstva a so ziskom siedmich bodov figuruje na predposlednom 17. mieste. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies