Tragédia v Českej republike. Muž zastrelil manželku, syna a spáchal samovraždu!

NETKY.SK • 14 Jún 2022, 14:19 • 2 min
Tragédia v Českej republike. Muž zastrelil manželku, syna a spáchal samovraždu!

HRADEC KRÁLOVÉ - Polícia v Královohradeckom kraji uviedla, že v pondelok prijala oznámenie o troch mŕtvych telách v rodinnom dome v obci Javornica na severe ČR. Všetky tri osoby mali strelné zranenia.

slovakia

left justify in out

Muž v Královohradeckom kraji na severe ČR v pondelok pravdepodobne zastrelil svoju manželku a štvorročného syna a následne spáchal samovraždu. TASR o tom informuje na základe správ polície v Královohradeckom kraji a servera iDnes.cz.

 

Policajti na mieste za účasti súdneho znalca zisťovali okolnosti smrti týchto osôb a vypočúvali príbuzných i susedov. Polícia v dome našla brokovnicu, ďalšie strelné zbrane i strelivo. Muž tieto zbrane držal legálne.

 

„Na základe prvotného vyšetrovania sa dá odvodiť, že muž usmrtil svoju manželku, syna a následne aj seba,“ uviedla vo vyhlásení hovorkyňa královohradeckej krajskej polície Iva Kormošová. Motívom konania muža boli pravdepodobne problémy v rodine.

 

Muž (31) bol profesionálny vojak, píše iDnes.cz. Jeho žena mala 32 rokov.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Slovenskí politici si vyskúšali bitku v taiwanskom parlamente

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies