Magazín Forbes zverejnil najlepšie platené celebrity, je medzi nimi aj tá vaša?

NETKY.SK • 11 Júl 2019, 12:11 • 2 min
Magazín Forbes zverejnil najlepšie platené celebrity, je medzi nimi aj tá vaša?

BRATISLAVA - Podľa svetoznámeho časopisu Forbes je najlepšie platenou celebritou súčasnosti speváčka Taylor Swift. 29-ročná Američanka ovládla rebríček najmä vďaka príjmom z turné Reputation.

slovakia

left justify in out

Podľa magazínu bolo turné rodáčky z Readingu, štát Pennsylvánia, najziskovejšie v celých dejinách USA. Pred zdanením dosiahla Taylor celkový príjem 185 miliónov dolárov. V mesiaci august by sa mal na trh dostať už jej siedmy štúdiový album Lover. Swift pritom naposledy vládla rebríčku Celebrity 100 v roku 2016, keď jej nezdanené príjmy odhadli na 170 miliónov dolárov.

 

img


Druhá priečka patrí hviezde televízie a sociálnych médií Kylie Jenner, ktorej príjmy dosiahli 170 miliónov dolárov. Väčšinu ziskov jej pritom prinieslo podnikanie v oblasti kozmetiky. Američanke narodenej v LA, ktorá 10. augusta oslávi 22. narodeniny, vlani patrila tretia priečka za hercom Georgeom Clooneym a boxerom Floydom Mayweatherom. Forbes pritom upozorňuje, že Swift a Jenner sú síce najlepšie platené celebrity roka, no do stovky sa dostalo celkovo len 16 žien, a medzi 34 športovcami dokonca nie je ani jedna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗morning

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Tretie miesto tohto roku patrí rapu - Kanye West so 150 miliónmi dolárov. Na štvrtej priečke je argentínsky futbalista Lionel Messi. Top 5 uzatvára skvelý spevák Ed Sheeran. V prvej desiatke figurujú dostali aj futbalisti Cristiano Ronaldo, Neymar, či americká rocková kapela The Eagles.

 

img

 

Z nováčikov v top 100 by sme mohli spomenúť speváčku Arianu Grande (62. miesto), herca Chrisa Evansa (73. miesto) alebo speváka Shawna Mendesa (98. miesto).


Forbes sledoval zárobky celebrít od 1. júna 2018.

Desať najlepšie platených celebrít podľa magazínu Forbes:
1. Taylor Swift - 185 miliónov dolárov
2. Kylie Jenner - 170 miliónov dolárov
3. Kanye West - 150 miliónov dolárov
4. Lionel Messi - 127 miliónov dolárov
5. Ed Sheeran - 110 miliónov dolárov
6. Cristiano Ronaldo - 109 miliónov dolárov
7. Neymar - 105 miliónov dolárov
8. The Eagles - 100 miliónov dolárov
9. Dr. Phil McGraw - 95 miliónov dolárov
10. Canelo Álvarez - 94 miliónov dolárov

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona