Mafiánskeho bossa Kýbla obvinili z vraždy bratranca Bélu Bugára

NETKY.SK • 4 August 2016, 16:01 • 2 min
Mafiánskeho bossa Kýbla obvinili z vraždy bratranca Bélu Bugára

BRATISLAVA – Sýkorovci majú údajne na „konte“ ďalšiu vraždu. Polícia totiž obvinila bývalého mafiánskeho bossa s ďalšej vraždy.

slovakia

left justify in out

Róber Lališ známy aj pod prezývkou Kýbel, ktorý sa stal po smrti Miroslava Sýkoru šéfom gangu sýkorovcov je podľa novinárky Júlie Mikolášikovej obvinený z vraždy Tibora Bugára. Mikolášiková vo svojom blogu uvádza, že spolu s Kýblom sú obvinení aj Martin Bihári alias Rus a Ladislav Bališ alias Dlhý Laco.

 

Tibor Bugár je bratrancom predsedu strany Most-Híd Bélu Bugára. Ten pracoval v 90.rokoch ako ochrankár v spoločnosti Gamatex. Tá istá spoločnosť  v auguste 1998 obsadila TV Markíza. Bugár prezývaný aj Bugy bol v práci naposledy 11. januára 1999, kedy sprevádzal jedného z majiteľov spoločnosti Gamatex Štefana Agha. Potom sa ešte zastavil v hoteli Holiday Inn.

 

img

 

Od roku 1999 je Tibor Bugár nezvestný. Z jeho likvidácie podozrievali ukarinskú mafiu, ktorá v 90.rokoch pôsobila na Slovensku.

 

Súd rozhodol: Sýkorovci Kýbel, Potkan a Vinco idú do väzenia na doživotie



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies