Adam Ďurica vydáva nový album Naše hriechy

NETKY.SK • 27 December 2021, 11:0 • 2 min
Adam Ďurica vydáva nový album Naše hriechy

Adam Ďurica vydáva svoj nový album, ktorý nesie meno jeho aktuálneho hitu Naše hriechy. Skladba, na ktorej hosťuje Emma Drobná, je aktuálne najhranejšou slovenskou skladbou v rádiách. Okrem toho obsahuje aj skladby, ktoré Adamovi poslucháči už dobre poznajú nielen z rádií, ale aj z koncertov.

slovakia

left justify in out

„Na albume sme pracovali do poslednej chvíle, chcel som ho vydať ešte tento rok. Veď od môjho ostatného albumu už ubehli 3 roky. Pracoval som na ňom spoločne s Lacom Rychtárikom a Matejom Turcerom“ približuje vznik albumu.

 

img

 

„Môžem povedať, tak ako som to už hovoril niekoľkokrát, že tento album je začiatok mojej novej hudobnej etapy, tak ako tomu nasvedčovali aj moje predchádzajúce single. A som naozaj veľmi rád, že ich poslucháči prijali. Predsa len sme už starší, dospelejší a za posledné obdobie aj poučenejší a skúsenejší. Osobne vnímam tento album ako výrazný posun vpred či už autorsky, zvukovo a producentsky. Na albume je doposiaľ najviac textárov, čiže si myslím, že to je cítiť aj na vybraných témach a rôznorodej lyrike. Považujem ho za svoj najvyzretejšií album doteraz.“ Album Naše hriechy vychádza na CD a všetkých streamovacích platformách.

 

Možno vás zaujme: ROZHOVOR Tomáš Bezdeda: „Hádkami a nadávkami situáciu nevylepšíme. Mne pomáha príroda.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona