Kapela Foreigner hľadá fanúšika, ktorý inšpiroval hit Juke Box Hero

NETKY.SK • 23 Január 2019, 09:17 • 2 min
Kapela Foreigner hľadá fanúšika, ktorý inšpiroval hit Juke Box Hero

BRATISLAVA - Britsko-americká rocková kapela Foreigner hľadá fanúšika, ktorý inšpiroval jej hit Juke Box Hero.

slovakia

left justify in out

Skupina mužovi ponúka možnosť zúčastniť sa na februárovej premiére muzikálu Jukebox Hero The Musical v Toronte.

Gitarista Mick Jones pri tejto príležitosti preSongFacts ozrejmil, ako vznikla pieseň z albumu 4 (1981). Keď podľa jeho slov kapela hrala v Cincinnati, cestou na zvukovú skúšku stretla skupinu fanúšikov čakajúcich v daždi pri dverách. O niekoľko hodín, pred začiatkom koncertu, videli na mieste stáť už len jedného premočeného fanúšika. Ako odmenu za vytrvalosť mu umožnili nahliadnuť do backstageu. "Všetko ho uchvátilo. Videl som to v jeho očiach, a vedel som, že to všetko videl po prvý raz. Bol to pre neho zážitok. Predstavoval som si, na čo všetko v tej chvíli myslel a začal som sa pohrávať so spojením Juke Box Hero," prezradil muzikant.

 

img


Foreigner vznikli v roku 1976 v New Yorku. O rok vydali prvý, eponymný album. Celkovo ponúkli deväť štúdioviek. S menovanou nahrávkou 4 (1981) ako jedinou dobyli americký rebríček Billboard 200. Medzi ich najúspešnejšie single patria aj skladby ako Feels Like the First Time, Cold as Ice, Hot Blooded, Double Vision, Urgent, Waiting for a Girl Like You alebo Say You Will. S hitom I Want to Know What Love Is dobyli americký rebríček Billboard Hot 100 i UK Chart.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies