Maddie Ziegler vydá memoáre a knižnú trilógiu

NETKY.SK • 2 August 2016, 10:36 • 2 min
Maddie Ziegler vydá memoáre a knižnú trilógiu

LOS ANGELES - Americká tanečnica, modelka a herečka Maddie Ziegler vydá memoáre a knižnú trilógiu pre mládež. Kniha pamätí s názvom The Maddie Diaries sa dostane na pulty amerických kníhkupectiev na budúci rok v marci.

slovakia

left justify in out

Iba trinásťročná rodáčka z Pittsburghu v novinke opíše cestu ku sláve a pozadie účinkovania v reality show Dance Moms (2011), pričom chce mládeži a ostatným tanečníkom poskytnúť užitočné rady v nasledovaní svojich cieľov. Hlavnou hrdinkou jej ďalšieho projektu, spomínaného trojdielneho románu, zas bude dievča, ktoré sa snaží udržať rovnováhu medzi kariérou tanečnice a životom bežnej tínedžerky. Prvý diel by sa mal dostať na trh na jeseň 2017, pričom ďalšie dve časti budú nasledovať na jeseň 2018 a 2019.

 

Madison "Maddie" Nicole Ziegler sa venuje scénickému tancu, stepu či baletu. Preslávila sa v spomínanej reality show Dance Moms televízie Lifetime, v ktorej začala účinkovať už ako osemročná. V projekte o tanečnej škole inštruktorky Abby Lee Miller zotrvala do tohto roku, keď sa po 161 odvysielaných epizódach z neho rozhodla odísť. Na medzinárodnej scéne zažiarila ako hlavná protagonistka videoklipov austrálskej hudobníčky Sie, pričom sa predstavila v klipoch Chandelier, Elastic Heart, Big Girls Cry a Cheap Thrills. Ako herečka sa objavila v seriáloch Môj nový tučný život (2009 - 2014), Roztomilé mrchy (2010) či Austin & Ally (2011 - 2016). Predstaví sa tiež v snímke The Book Of Henry, kde sa ukáže po boku Naomi Watts. Dráma by sa mala dostať do amerických kín 16. júna 2017.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies