Macklemore poďakoval DeGeneres, stála pri zrode jeho úspechu

NETKY.SK • 29 Január 2014, 12:43 • 2 min
Macklemore poďakoval DeGeneres, stála pri zrode jeho úspechu

NEW YORK - Americký rapper Macklemore sa poďakoval moderátorke Ellen DeGeneres za to, že jemu a jeho hudobnému partnerovi Ryanovi Lewisovi pomohla naštartovať úspech skladby Same Love (2012).

slovakia

left justify in out

"Sme ti zaviazaní, pretože tu sme po prvý raz vystúpili v televízii," povedal Macklemore moderátorke počas utorkového vydania jej talkšou. "Bola si pri piesni Same Love skôr ako ktokoľvek iný. Skôr než to bol hit rádií, či sa v televízii objavil videoklip," dodal držiteľ štyroch cien Grammy. "Je to nádherná pieseň. Som rada, že má úspech," odpovedala moderátorka.

Duo Macklemore a Ryan Lewis sa s piesňou Same Love predstavilo v Ellen DeGeneres v roku 2012. Odvtedy sa skladba stala hitom, pričom len na portáli YouTube mala viac ako 100 miliónov pozretí. Okrem toho hudobná dvojica, ktorú tvorí 30-ročný rapper Ben Haggerty a 25-ročný DJ Ryan Lewis, získala úspech aj na tohtoročných Grammy, keď ju vyhlásili za nováčika roka. Macklemore & Ryan Lewis triumfovali aj so skladbou Thrift Shop, a to v kategóriách Najlepší rapový výkon a Najlepšia rapová skladba. Ich štúdiovka The Heist (2012) zvíťazila medzi rapovými albumami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies