Jozef OKLAMČÁK na čele poroty FOTOMODELKA EURÓPY 2019

NETKY.SK • 11 Október 2019, 09:52 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK na čele poroty FOTOMODELKA EURÓPY 2019

PIEŠŤANY - dnes v DOME UMENIA v Piešťanoch sa uskutoční 8 ročník medzinárodnej súťaže FOTOMODELKA EURÓPY 2019.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Do finále organizátori vybrali 16 krásnych finalistiek ktoré sa sa predvedú v troch módnych prehliadkach LAZOET, LISCA a LENNA.

 

img

 

Hlavným hosťom večera bude klavírny virtuóz RICHARD RIKKON, moldavská huslistka Marina Raneta, ukrajinská speváčka Elena Durnjeva, tanečný pár z Akadémie tanca Tomáša Surovca a česko - slovenská legenda, spevák Jozef Ivaška. Moderátorom finále bude Michal Domonkos.

 

Predsedom 12 člennej poroty, bude známy odborník na ženskú krásu, zakladateľ a spoluorganizátor súťaže Miss Slovensko a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA JOZEF OKLAMĆÁK.

 

imgimgimg

 

Okrem neho do poroty prijala pozvanie i modelka a finalistka svetovej súťaže MISS MODEL OF THE WORLD 2019 v Číne MONIKA KUŽMOVÁ, ktorá do Piešťan, dnes pricestuje priamo z Bruselu, kde včera mala módnu prehliadku.

 

Ako nám povedal známy krasológ Jozef OKLAMČÁK, "prijal som pozvanie za predsedu poroty, no musím úprimne povedať, že finálovú "16" som nevyberal. Dievčatá poznám len s fotografii. Uvidím ich až dnes večer na mole,  v Dome umenia v Piešťanoch. Som zvedaví a teším sa na nich. Verím, že si tam vyberiem aj potenciálnu reprezentantku SLOVENSKA a ČESKA pre svetové súťaže, ktoré zastupujem."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies