Macík (Ted), tentokrát v seriáli od oceňovaného Setha MacFarlanea, prichádza na platformu SkyShowtime 22. februára

NETKY.SK • 7 December 2023, 19:30 • 2 min
Macík (Ted), tentokrát v seriáli od oceňovaného Setha MacFarlanea, prichádza na platformu SkyShowtime 22. februára

BRATISLAVA - SkyShowtime dnes oznámila, že seriál Macík (Ted) bude k dispozícii od 22. februára. Epizódy 1-4 budú k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime v deň jeho premiéry. Ďalšie epizódy budú dostupné od 11. apríla.

slovakia

left justify in out

Tento komediálny seriálový prequel k filmom Macík (Ted) sa odohráva v roku 1993 a Macík (Ted) (Seth MacFarlane) už má svojich 15 minút slávy za sebou. Teraz žije späť doma vo Framinghame v štáte Massachusetts so svojím najlepším priateľom, šestnásťročným Johnom Bennettom (Max Burkholder), spolu s Johnovými rodičmi Mattym a Susan (Scott Grimes a Alanna Ubach) a sesternicou Blaire (Giorgia Whigham). Macík (Ted) síce môže mať na Johna mizerný vplyv, ale koniec koncov je to verný priateľ, ktorý je vždy ochotný vyjsť priateľstvu v ústrety.

 

Poznámka od Setha MacFarlanea (výkonného producenta, scenáristu, režiséra a spolutvorcu), Paula Corrigana a Brada Walsha (výkonných producentov, scenáristov a spolutvorcov):

Každá generácia si buduje svoj vlastný jedinečný umelecký štýl, vlastný pohľad na svet. V 20. rokoch to bolo prevratné hudobné frázovanie jazzu. V 50. rokoch to bol odvážny rukopis abstraktných expresionistov. Jedinečným umením našej generácie je streamovanie obsahu založeného na predtým úspešnom duševnom vlastníctve. Pokračujúc v tejto hrdej tradícii vám s pokorou prinášame seriál Macík (Ted).

Náš seriál je prequelom k obľúbeným filmom Macík (Ted). Odohráva sa v deväťdesiatych rokoch, ale to, že byť šestnásťročným je nanič, platí v akejkoľvek dobe. Jediná vec, vďaka ktorej sa to dá zniesť, je prejsť tým s priateľom, aj keď je to čarovný macík s oplzlými rečami a sklonom k užívaniu drog. Všetci traja sme boli v deväťdesiatych rokoch tínedžeri a vyrastali sme v Bostone a jeho okolí, kde sa seriál odohráva, takže mnohé z týchto príbehov sú pre nás osobné. Mali sme možnosť postavy vystaviť rovnakým nepríjemnostiam a míľnikom, aké sme vtedy zažívali my. Taktiež sme si veľa vecí vymysleli (treba zapísať veľa strán a skutočný život je väčšinou nudný).


Služba SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného SkyShowtime je 5,99 eur (bez reklám).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SkyShowtime, Foto: SkyShowtime
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies