Macheda sa dohodol na zmluve s Cardiffom

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 14:23 • 2 min
Macheda sa dohodol na zmluve s Cardiffom

CARDIFF - V uplynulom ročníku účastník najvyššej anglickej futbalovej súťaže Cardiff City sa dohodol na podmienkach zmluvy na tri roky s útočníkom Federicom Machedom.

slovakia

left justify in out

Taliansky zakončovateľ príde do waleského klubu zadarmo, keďže mu k 1. júlu vyprší kontrakt s Manchestrom United. Dvadsaťdvaročný útočník bol počas nedávno skončenej ligovej sezóny na hosťovaní v druholigových tímoch Doncaster Rovers a Birmingham City. V drese druhého spomenutého mužstva sa mu darilo viac, keď v osemnástich zápasoch skóroval desaťkrát.

 

Cardiff City skončil v Premier League 2013/2014 na poslednom 20. mieste, zostúpil do League Championship, ale jeho ambíciou je čo možno najkratší návrat medzi elitu. Macheda ide do mužstva, ktoré vedie ako hlavný tréner Ole Gunnar Solskjaer, toho pozná ešte ako svojho kouča v drese rezervy "červených diablov". "Pôsobenie v Cardiffe je pre mňa obrovská príležitosť. Za to, že som tu, ďakujem predovšetkým Olemu Gunnarovi Solskjaerovi," uviedol pre web waleského klubu Macheda. 

 

Federico Macheda sa nedokázal "chytiť" v prvom tíme Manchestru United, okrem spomenutých mužstiev bol na hosťovaní aj v Sampdorii Janov, Queens Parku Rangers a VfB Stuttgart. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies