Machačkala si na boj o záchranu zavolala Bystrova zo Zenitu

NETKY.SK • 28 Január 2014, 16:25 • 2 min
Machačkala si na boj o záchranu zavolala Bystrova zo Zenitu

PETROHRAD - Ruský krídelník Vladimir Bystrov mení dres v rámci tamojšej najvyššej futbalovej súťaže. Kmeňový hráč Zenitu Petrohrad zamieril na hosťovanie do konca tejto sezóny do priebežne posledného tímu tabuľkového poradia Anži Machačkala.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný stredopoliar sa okamžite zapojí do prípravy mužstva z Dagestanu. "V utorok odlietam do Turecka za novými spoluhráčmi," citovala Bystrova oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA). "Som rád, že ma Zenit uvoľnil a pustil na hosťovanie. Chcem získať zápasovú prax a pomôcť Anži k záchrane," dodal 47-násobný ruský reprezentant.

Machačkala v súťažnom ročníku 2013/2014 ešte nevyhrala ligový zápas, na konte má osem nerozhodných výsledkov a jedenásť prehier. V rámci februárového šestnásťfinále Európskej ligy 2013/2014 nastúpi proti belgickému mužstvu KRC Genk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies