Mac Miller predstavil dueto s Arianou Grande

NETKY.SK • 9 September 2016, 11:39 • 2 min
Mac Miller predstavil dueto s Arianou Grande

LOS ANGELES - Americký rapper Mac Miller predstavil dueto so speváčkou a herečkou Arianou Grande, s ktorou odnedávna tvorí pár.

slovakia

left justify in out

Novinka s názvom My Favorite Part pochádza z interpretovho pripravovaného albumu The Divine Feminine, ktorý sa dostane na trh v piatok 16. septembra. Štvrtá štúdiovka 24-ročného rappera bude obsahovať dovedna desať skladieb a okrem jeho o rok mladšej priateľky na nej hosťujú tiež Kendrick Lamar, Bilal alebo Ty Dolla Sign.

 


My Favorite Part je už treťou ukážkou z očakávanej nahrávky. Rodák z Pittsburghu z nej ponúkol tiež single Dang! s hosťujúcim Andersonom .Paakom a We, na ktorom sa zas ako hosť predstavil CeeLo Green. Priaznivci Maca Millera si môžu vypočuť jeho najnovší počin prostredníctvom služieb Spotify alebo YouTube.


Vzťah rappera s rodáčkou z floridského mesta Boca Raton, o ktorom sa špekuluje od augusta, potvrdila Grande tento týždeň prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila ich spoločnú fotografiu. To, že s Millerom randí, naznačila už koncom augusta počas rozhovoru na udeľovaní MTV Video Music Awards. Keď sa jej moderátor spýtal na interpreta, odpovedala, že ju podporuje. Zároveň dodala, že je v poriadku prísť na podujatie osamote, aj napriek tomu, že niekoho má.


Mac Miller, vlastným menom Malcolm James McCormick, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2007. Debutový album Blue Slide Park vydal v novembri 2011, pričom nahrávka sa dostala na prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200. Nasledovali štúdiovky Watching Movies With The Sound Off (2013) a GO:OD AM (2015). Na konte má tiež jedenásť mixtapeov a dve EP nahrávky - On And On And Beyond (2011) a You (2012).

Tracklist albumu Mac Miller - The Divine Feminine:
01 Congratulations f. Bilal
02 Dang! f. Anderson .Paak
03 Stay
04 Skin
05 Cinderella f. Ty Dolla Sign
06 Planet God Damn f. Njomza
07 Soulmate
08 We f. CeeLo Green
09 My Favorite Part f. Ariana Grande
10 God is Fair, Sexy, Nasty f. Kendrick Lamar

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies