Lyžiarsky pár Shiffrinová a Kilde oznámil radostnú správu. Ich životný krok vyvolal mohutné ohlasy

NETKY.SK • 5 Apríl 2024, 11:43 • 2 min
Lyžiarsky pár Shiffrinová a Kilde oznámil radostnú správu. Ich životný krok vyvolal mohutné ohlasy

INNSBRUCK - Hviezdny lyžiarsky pár Mikaela Shiffrinová a Aleksander Aamodt Kilde oznámil svoje zásnuby. Americká rekordérka zverejnila v piatok ráno fotografie z rakúskeho Innsbrucku so svojím nórskym partnerom a trblietavým prsteňom.

slovakia

left justify in out

Hviezdny lyžiarsky pár Mikaela Shiffrinová a Aleksander Aamodt Kilde oznámil svoje zásnuby. Americká rekordérka zverejnila v piatok (5. 4.) ráno fotografie z rakúskeho Innsbrucku so svojím nórskym partnerom a trblietavým prsteňom.

Shiffrinovej hovorkyňa Megan Harrodová zásnuby v piatok potvrdila agentúre DPA. Tento krok vyvolal v lyžiarskom svete mohutné ohlasy. Medzi prvými gratulantami boli Francúz Alexis Pinturault, Američan Bode Miller či Shiffrinovej tímová kolegyňa Breezy Johnsonová.


Dvadsaťdeväťročná Shiffrinová a o dva roky starší Kilde oznámili svoj vzťah pred necelými troma rokmi. Americká univerzálka je s 97 víťazstvami najúspešnejšia pretekárka Svetového pohára, na konte má aj päť celkových titulov a jedenásť za disciplíny.

Získala aj dve zlaté medaily na olympijských hrách a sedem na majstrovstvách sveta. Špecialista na rýchlostné disciplíny Kilde získal veľký glóbus v roku 2020 a má aj štyri malé, na MS vyhral dvakrát striebro a na ZOH striebornú a bronzovú medailu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RTVS / TASR, Foto: Reuters / File Photo / Leonhard Foeger
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies