Luis Enrique: Chceme zdolať BATE a zostať prví v skupine

NETKY.SK • 3 November 2015, 18:32 • 2 min
Luis Enrique: Chceme zdolať BATE a zostať prví v skupine

BARCELONA - Tréner futbalistov španielskeho veľkoklubu FC Barcelona Luis Enrique netají, že jeho mužstvo má pred stredajším domácim stretnutím 4. kola skupinovej fázy Ligy majstrov 2015/2016 s bieloruským BATE Borisov jediný cieľ - víťazstvo.

slovakia

left justify in out

"Chceme zostať na prvom mieste v tabuľke E-skupiny, preto musíme uspieť. Teší ma, že sa zlepšuje zdravotný stav Sergiho Roberta, do zápasu bude pripravený," citovala oficiálna internetová stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) 45-ročného rodáka z Gijónu.


Očakáva sa, že debut v Lige majstrov vo farbách "blaugranas" absolvuje belgický obranca Thomas Vermaelen. "Je to kvalitný a silný hráč s veľkým sebavedomím. Pre náš tím je skvelá správa, že je späť. V stredu nebudeme forsírovať rozostavenie 4-4-2, zrejme skúsime iné varianty. Je dobré, keď vieme byť na ihrisku flexibilní," doplnil Luis Enrique.


"Streda by pre mňa mohla byť zvláštnym dňom. Mohol by som zažiť premiéru v drese Barcelony v Lige majstrov. Teším sa na duel. Ľudia navôkol sa ma vypytujú na môj zdravotný stav a úroveň kondície, cítim sa však dobre. Nebojím sa, že by som sa mohol znova zraniť," vyhlásil 29-ročný Vermaelen.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies