Ľudia môžu prispieť na rekonštrukciu kliniky detskej neurológie v Národnom ústave detských chorôb

NETKY.SK • 3 Júl 2023, 12:30 • 2 min
Ľudia môžu prispieť na rekonštrukciu kliniky detskej neurológie v Národnom ústave detských chorôb

BRATISLAVA - Ľudia môžu prispieť na rekonštrukciu kliniky detskej neurológie v bratislavskom Národnom ústave detských chorôb (NÚDCH).

slovakia

left justify in out

Do finančnej zbierky, ktorú zorganizovalo občianske združenie Pomáhame deťom NÚDCH, sa možno zapojiť na darcovskom portáli ĽudiaĽudom.sk či zaslaním SMS v hodnote tri eurá na číslo 855. "Finančné prostriedky sa použijú na nákup lôžok pre rodičov, telocvičňu na špeciálnu fyzioterapiu detí, terapeutickú miestnosť pre psychológov, kuchynku pre rodičov, vybavenie izieb, celkové vizuálne spríjemnenie oddelenia pre deti," povedala PR manažérka Zuzana Čižmáriková z NÚDCH.

 

Nové neurologické oddelenie sa v súčasnosti prerába. Staré priestory boli podľa organizátorov zbierky v nevyhovujúcom stave a kapacitne nestačili. Zbierka má podľa ich slov zlepšiť podmienky a zhumanizovať priestory oddelenia pre ťažko choré deti, ktoré s rodičmi v nemocnici strávia niekoľko mesiacov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: FB ľudiaľuďom.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies