Double Red prevzal kontrolu nad XFN a spustil očistný program, Dvořák potvrdil vyplatenie časti dlhu

NETKY.SK • 7 December 2019, 21:16 • 2 min
Double Red prevzal kontrolu nad XFN a spustil očistný program, Dvořák potvrdil vyplatenie časti dlhu

BRATISLAVA - Finančné záväzky starého vedenie česko-slovenskej organizácie bojových športov XFN voči zápasníkom sú z väčšej časti vysporiadané. V piatok informáciu prinieslo vedenie spoločnosti Double Red, ktorá v predchádzajúcich mesiacoch odkúpila 100-percentný podiel a prevzala kontrolu nad organizáciou.

slovakia

left justify in out

Dvořák potvrdil aktívne konanie nového vedenia v rámci riešenia vyplácania starých dlhov
Okrem informácii zo strany spoločnosti situáciu ohľadom spätného vyplácania dlhov potvrdilo aj niekoľko zápasníkov. Medzi nimi sa nachádza aj bojovník zmiešaných bojových umení (MMA) David "Killa Khroust" Dvořák, ktorý pre organizáciu počas 14-tich mesiacov v rokoch 2017 a 2018 odzápasil 4 súboje. V nich si na svoje konto pripísal 4 výhry, no XFN so starým vedením mu dlhovalo bližšie nešpecifikovanú sumu. "Čo sa týka mňa a môjho dlhu u XFN, tak časť už mi bola spoločnosťou Double Red uhradená a sme dohodnutí na doplatení aj zvyšnej sumy. Môžem potvrdiť, že všetko prebieha podľa plánu," potvrdil nám v písomnom rozhovore aktuálne 80. muž celosvetového rebríčka mušej váhy MMA. 

 

Galavečera v Bratislave sa zúčastní aj Muradov     
Špekulácie ohľadom dlhov aj voči zápasníkom ako Machmud "Mach" Muradov či Karlos "Terminátor" Vémola majiteľ spoločnosti Double Red Marcel Kolenička odmietol. V súvislosti so sporom voči Vémolovi avizoval jediný problém, ktorým bolo v minulosti meškanie jednotlivých platieb za uskutočnené zápasy. V prípade Muradova svedčí o jeho vysporiadaných záväzkoch s XFN aj jeho avizovaná účasť na turnaji 14. decembra v bratislavskej Eurovia aréne. "Teším sa na celý turnaj, karta vyzerá veľmi zaujímavo. Zápasiť tam budú aj ľudia z nášho klubu, takže sa naozaj teším," uviedol Muradov v internetovom rozhovore pre Double Red TV. Dvadsaťdeväťročný Uzbek sa už dnes v noci predstaví vo svojom 2. zápase v rámci najprestížnejšej svetovej organizácie UFC. Na galavečere vo Washingtone bude jeho súperom Trevor Smith. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кто то просто мечтает. А Я иду к своей мечте ☝🏻 Альхамдулиллах за все,что у меня есть 🤲🏻☝🏻 Люблю путешествовать 🌍 всегда хотел побывать в Нью-Йорке🗽 А куда бы вы хотели поехать? В какую страну или город ? 😊 Фото с архива Я не а Нью-Йорке 😊 —————————————————————————— Mám rád cestování 🌍 a vždy jsem se chtěl podívat do New Yorku 🗽 Děkuju pánu Bohu za to, že můžu cestovat a dělat to co miluji. Kam by jste se chtěli podívat vy ? —————————————————————————————- #muradov #TMT #ufc #uzbek #usa #newyork #floydmayweather #doublered #xiaomi #xiaomiczech #mi9t #miband4 #motivation

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies