Bývalá hovorkyňa Babišovej vlády priznala vzťah so synom Pabla Escobara

NETKY.SK • 11 Január 2022, 09:00 • 2 min
Bývalá hovorkyňa Babišovej vlády priznala vzťah so synom Pabla Escobara

Svet je naozaj veľmi malý. Jana Adamcová v rozhovore pre Blesk priznala vzťah so Sebastiánom Marroquinom, ktorý je synom kráľa narkobarónov Pabla Escobara. Portálu expres zase vysvetlila, o čo v ich vzťahu naozaj ide.

slovakia

left justify in out

Adamcová odletela minulý rok na výlet do Kolumbie, podľa jej slov ju zaujal príbeh Escobara, ktorý videla v seráli Narcos. „Všetci si klopali na čelo, či som sa nezbláznila, že tam chcem letieť. Varovali ma, nech si dám pozor, a báli sa o mňa viac ako ja. Navyše som hneď po prílete do Bogoty dostala esemesku, že tam zastrelili Češku. Vtedy som sa trochu zľakla," povedala Adamcová pre blesk.cz.

 

img

 

Chcela vidieť miesta, kde žil Escobar

 

Najprv zamierila na tri dni do Bogoty a bývala v hoteli Tequendama, v ktorom bola ubytovaná aj Escobarova manželka s deťmi, keď boli na úteku. Potom sa presunula do Medellínu, kde navštívila Escobarov hrob, väznicu, ktorú si sám postavil, a mnoho ďalších miest. Prenajala si tam auto. „Dá sa tam veľmi lacno objednať sprievodcu, ktorý vás po tých miestach prevedie a od ktorého sa dozviete veľa vecí.“

 

img

 

„Najviac ma zaujal Pablov syn Sebastian Escobar. Zohnala som si jeho knihu a totálne mnou otriasla v najlepšom slova zmysle. Mám pocit, že to, čo prežili, sa nedá prežiť za jeden život. To nie je seriál Narcos, ale čistá realita. To ma viedlo k tomu sa s ním spojiť cez Facebook. Zistila som, že robí krásne veci a stal sa vyslancom mieru. Stretáva ľudí, ktorým jeho otec ublížil, a snaží sa ich odprosiť,“ vysvetlila.

 

img

 

Podľa jej slov sa mu to darí už od roku 2008. „Sám priznáva, čo jeho rodové meno v Kolumbii spôsobilo a ako pokračovateľ rodu chce trochu napraviť jeho povesť. Žije v Argentíne, ale do Kolumbie chodí často.“

 

Adamcová podľa denníka Expres priznala čisto priateľský vzťah s Escobarovým synom. 

„Popieram vzťah so synom Pabla Escobaru. Nepriznala som iný ako čisto kamarátsky vzťah. Sme iba kamaráti,“ povedala. Je jej ľúto, čo si kvôli otcovi prežil a páči sa jej, ako sa snaží meno svojej rodiny aspoň čiastočne očistiť.

 

img

 

Snaží sa pomôcť aj v Českej republike, aby sa o ňom ľudia viac dozvedeli a nehádzali ho do rovnakého vreca ako jeho otca, ktorý riadil drogovú mafiu. „Sme v kontakte. Napísala som o ňom knihu a práve som ju odovzdala,“ dodala moderátorka. Aktuálne popiera akýkoľvek nový vzťah.

 

Prečítajte si tiež: Známy bojovník Attila Végh pripravil pre svojho syna krásny narodeninový deň




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies