Lucia Szabová späť v boji: Ponuka prišla na poslednú chvíľu, šli sme do toho týždeň pred zápasom!

NETKY.SK • 13 Jún 2023, 20:00 • 2 min
Lucia Szabová späť v boji: Ponuka prišla na poslednú chvíľu, šli sme do toho týždeň pred zápasom!

BRATISLAVA - Lucia Szabová je jedna z najlepších MMA zápasníčok, ktorej cestu do klietky po materskej dovolenke mapuje Oktagon v dokumente „Cesta za snom“. V najnovšom vydaní sa Lucia vrátila do ringu.

slovakia

left justify in out

„Nečakal som, že už po šiestich mesiacoch sa bude chcieť vrátiť do ringu, veľmi ju za to obdivujem,“ konštatoval Luckin priateľ Andrej Šimkulič. „Ponuka prišla na poslednú chvíľu, príliš som nad zápasom nerozmýšľala ani nad súperkou,“ prezradila „Silent Killer“, ktorá sa predstavila na MTO Fight Night proti Michaele Hlaváčikovej.

 

Lucka sa dokázala tak rýchlo vrátiť do zápasového tempa aj vďaka tomu, že za pol roka dokázala schudnúť takmer 15 kilogramov. „Nie je podstatné či sa vrátim do klietky do roka a do dňa. Nie je podstatné to kedy, ale dôležité je to, že sa posúvam. V tomto to bude aj o Dragankovi a o tom, ako sa budem cítiť a či budem mať natrénované,“ konštatovala Szabová, ktorá súboj v Muay Thai, ktorý berie ako prípravu na návrat do Oktagon MMA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies