Jedenásť slovenských súkromných spoločností sa môže hrdiť titulom najlepšie riadenej firmy

NETKY.SK • 11 Október 2023, 19:00 • 2 min
Jedenásť slovenských súkromných spoločností sa môže hrdiť titulom najlepšie riadenej firmy

BRATISLAVA - Nezávislá porota včera odovzdala ocenenie Slovakia Best Managed Companies jedenástim najlepšie riadeným slovenským súkromným firmám. Prestížny titul spoločnostiam udelila na základe práce a výsledkov, vďaka ktorým uspeli na trhu, a ocenila ich kvalitu a úspech.

slovakia

left justify in out

Program Best Managed Companies je uznávaný globálny program, ktorý bol založený v roku 1993 v Kanade. Opiera sa o globálnu metodiku Deloitte, ktorá hodnotí firmy na základe štyroch pilierov: stratégia, produktivita a inovácie, firemná kultúra, riadenie a finančné výsledky. Cieľom je vytvoriť platformu, ktorá zabezpečí medzinárodnú spoluprácu a zdieľanie skúseností medzi firmami a vďaka odbornej podpore umožní úspech spoločností aj v budúcnosti.

Ocenenie Slovakia Best Managed Companies 2023 získalo jedenásť slovenských súkromných firiem:

  • AGEL SK a.s. – súkromný poskytovateľ zdravotnej starostlivosti v strednej Európe;
  • Aliter Technologies, a.s. – integrátor, vývojár a poradenská spoločnosť v oblasti informačných a komunikačných technológií;
  • DYNAMIK HOLDING, a.s. – komplexná príprava, development a generálna dodávka stavieb;
  • GEVORKYAN, a.s. – európsky líder v oblasti práškovej metalurgie;
  • I.D.C. Holding, a.s. – najväčší výrobca cukroviniek a trvanlivého pečiva na Slovensku;
  • KOSIT a.s. – zber, odvoz, ekologická likvidácia a energetické využitie odpadov;
  • Packeta Slovakia s. r. o. – doručovanie aj posielanie zásielok do 33 krajín sveta;
  • Ryba Žilina, spol. s r.o. – najväčší výrobca rybacích a lahôdkových šalátov na Slovensku;
  • SanaClis s.r.o. – komplexné riešenia pre klinické skúšania liečiv;
  • Sygic a. s. – navigačný softvér do smartfónov, tabletov a automobilov;
  • Trust Pay, a. s. – inovatívne platobné služby pre online firmy.

„Srdečne gratulujem všetkým zástupcom spoločností, ktorým porota udelila certifikát Slovakia Best Managed Companies 2023. Zaradenie medzi najlepšie riadené firmy je jasným dôkazom, že pre ocenené spoločnosti nie sú dôležité iba finančné výsledky, ale dôraz kladú aj na inovácie, produktivitu, firemnú kultúru a predovšetkým jasne definovanú stratégiu. Vďaka tomu patria k lídrom na trhu a môžu sa porovnávať so svetovou špičkou,” uviedol Patrik Ferko, líder Deloitte Private a programu Slovakia Best Managed Companies.

Prestížny program Best Managed Companies sa v súčasnosti organizuje vo viac ako 45 krajinách sveta. V decembri minulého roka boli prvýkrát ocenené aj slovenské súkromne vlastnené a riadené firmy. Certifikát Slovakia Best Managed Companies 2022 si na slávnostnom galavečere prevzali zástupcovia spoločností AGEL SK a.s.; DYNAMIK HOLDING, a.s.; I.D.C. Holding, a.s.; KOSIT a.s.; Ryba Žilina, spol. s r.o.; Sygic a. s. Všetkých šesť menovaných firiem si titul pre najlepšie riadené firmy odnieslo aj tento rok.


Partnermi programu Slovakia Best Managed Companies 2023 boli globálna banka Citi, softvérová spoločnosť Asseco Solutions, Republiková únia zamestnávateľov, Univerzita Mateja Bela, Technická univerzita v Košiciach a MAFRA Slovakia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Deloitte / Zuzana Mrázová Foto: Reding Tower 2 (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies