ĽSNS: Všetky parlamentné strany a prezident sú na jednej strane

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 13:35 • 2 min
ĽSNS: Všetky parlamentné strany a prezident sú na jednej strane

BRATISLAVA - Skutočnosť, že prezident SR Andrej Kiska pozval na rokovanie všetkých zástupcov novozvolených parlamentných strán s výnimkou ĽS Naše Slovensko, považuje táto strana za dôkaz toho, že okrem nej všetky parlamentné strany a hlava štátu sú na jednej strane a niet medzi nimi žiadneho zásadného rozdielu. Pre TASR to uviedol podpredseda ĽS Naše Slovensko Rastislav Schlosár.

slovakia

left justify in out

"Skutočnosť, že nepozval len našu stranu, hoci bola demokraticky zvolená viac ako 200.000 občanmi SR, je ďalším dôkazom a potvrdením toho, že všetky parlamentné strany Smer-SD, SAS, OĽaNO-NOVA, SNS, Sme rodina – Boris Kollár, Most-Híd, #Sieť a prezident SR sú na jednej strane. Hoci sa navonok tvária, že sú rozdielni a zastupujú rôzne politické prúdy, v skutočnosti medzi nimi niet žiadneho zásadného rozdielu," konštatuje sa v stanovisku ĽSNS zaslanom do TASR.

 

Kiska sa dnes v Prezidentskom paláci stretáva s predsedami parlamentných strán, ktoré sa dostali do parlamentu, na stretnutie nepozval len Mariána Kotlebu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies