Plánovaný štrajk zamestnancov londýnskeho metra odvolaný

NETKY.SK • 5 Február 2016, 19:15 • 2 min
Plánovaný štrajk zamestnancov londýnskeho metra odvolaný

LONDÝN – Plánovaný štrajk zamestnancov staníc londýnskeho metra bol nakoniec odvolaný. Premávka bude fungovať ako zvyčajne.

slovakia

left justify in out

AKTUALIZOVANÉ

 

Pracovníci staníc plánovali 48 hodinový štrajk, ktorý sa mal začať v sobotu ráno o 9.00 hodine a mal pokračovať až do pondelka. Personál je nespokojní s plánmi vedenia, ktoré chce zavrieť okienka s predajom lístkov, modernizovať stanice a zaviesť nové pracovné zmeny.

Štrajk sa mal týkať iba staníc metra, všetky vlaky metra by premávali ako obyčajne.

Oznámenie Transport for London

Sobota 6. februára: Niektoré stanice metra môžu byť uzavreté skôr ako zvyčajne. Počítajte s tým pri plánovaní vašej cesty.
Nedeľa 7. februára: Niektoré stanice metra nemusia byť otvorené alebo budú otvorené neskôr a uzavreté skôr ako zvyčajne. Premávka vlakov sa môže začať neskôr a skončiť skôr ako zvyčajne.
Pondelok 8. februára: Niektoré stanice metra nemusia byť otvorené alebo budú otvorené neskôr a uzavreté skôr ako zvyčajne.
Utorok 9. februára: Všetky služby sa vrátia do normálu.

"Štrajk sa týka zamestnancov staníc a je ťažké predvídať jeho dopad v predstihu. Otvoríme všetky stanice, ktoré budeme vedieť, podľa toho, či zamestnanci prídu na svoje zmeny. Prosím, počítajte s tým v týchto dňoch pri plánovaní vašej cesty," povedal hovorca Transport for London.

Štrajk týchto zamestnancov sa nebude týkať premávky autobusov, električiek, nadzemných liniek či vlakov National Rail. Všetky tieto služby však budú vyťaženejšie.
 

Štrajk ešte môže byť odvolaný


Stále však existuje nádej, že k štrajku nedôjde, keď budú rokovania odborov úspešné. Sledujte preto twitterovú stránku TfL pre aktuálne informácie. Tento spor je oddelený od tých, kvôli ktorým sa odložilo spustenie nočnej prevádzky metra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies