Lombardi Fashion House očaril Sarajevo na módnom festivale European Fashion Passport!

NETKY.SK • 20 Október 2023, 10:30 • 2 min
Lombardi Fashion House očaril Sarajevo na módnom festivale European Fashion Passport!

Slovenská móda expanduje do zahraničia! Pánska módna značka Lombardi Fashion House sa nedávno predstavila v Sarajeve na festivale European Fashion Passport, ktorý spája umelcov a dizajnérov z celej Európy. Módny dizajnér a šéf značky Jozef Grondžák očaril Sarajevo svojimi oblekmi, kabátmi aj doplnkami!

slovakia

left justify in out

Lombardi Fashion House je slovenská značka pánskej módy, ktorá si našla pevné miesto na našom trhu. Už 10 rokov sa venuje elegantnej móde, no nezaostáva ani vo voľnočasovej. Kladie dôraz na jedinečnosť, nápaditosť a detail. Nie je tajomstvom, že sa stará o mnohé šatníky slovenských celebrít, rieši ich styling, či pre ne tvorí nápadité modely na mieru. Nádherné kúsky Lombardi Fashion House môžete často vidieť na rôznych prehliadkových mólach. Tentokrát predstavila značka svoje modely v Sarajeve, kde sa  konal ďalší ročník festivalu European Fashion Passport 2023. Akciu organizuje Adnan Hajrulahovic pod záštitou EU v Bosne a Hercegovine, Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenska a  Slovenské veľvyslanectvo v Bosne a Hercegovine.
 
European Fashion Passport je festival, ktorý spája umelcov a mladých dizajnérov z celej Európy. Cieľom festivalu je propagovať umenie a spájať  návrhárov s európskym kontextom a otvárať im cestu na európsky trh,“ predstavil festival organizátor Adnan Hajrulahovic.

V rámci módnej prehliadky sa divákom predstavili dizajnéri zo Slovenska, Španielska, Čiernej Hory, Holandska, Lotyšska, Srbska, Chorvátska, Kosova, Ukrajiny a Bosny a Hercegoviny. Medzi nimi Etnik Shala, Ida Sandor, Naida Vilić, Amina Vehabović, Saira Ćemer, Ana Krgović, Emma Milićević, Mirjam Martić, Milda Ažuole, Nataša Župac, Marta Ferrer Ucelay, Miguel Mendez Conde Pumpido a ďalšé. Slovensko zastupovala módna dizajnérka Zuzana Haková a Jozef Grondžák z Lombardi Fashion House.
 
Bolo mi cťou zúčastniť sa na European Fashion Passport 2023 a predstaviť kolekciu Lombardi v Sarajeve. Prezentovali sme rôzne štýly, od elegantných cez voľnočasové až po športové. Zimné modely boli vytvorené v spolupráci so SussesBag a všetky modely boli doplnené barefoot teniskami Barebarics, ktoré búrajú kompromis medzi štýlom a pohodlím. Som veľmi rád, že som mal príležitosť spoznať dizajnérov z rôznych krajín Európy a zoznámiť sa s ich tvorbou. Oceňujem aj ochotu veľvyslanectva za podporu týchto aktivít a chváli, organizáciu celého podujatia, ktorú zastrešoval Adnan Hajrulahovic,“ neskrýval radosť Jozef Grondžák z Lombardi Fashion House.

Trojdňový festival zahŕňal výstavu bosnianskej umelkyne Alisy Teletovičovej, premietanie filmov aj špeciálny workshop, kde dizajnéri spoločne vytvorili dva outfity. Na samotnú prehliadku dostal každý dizajnér k dispozícii profesionálneho fotografa, ktorý mu nafotil jeden model z kolekcie. Medzi pozvanými hosťami bol aj veľvyslanec Slovenska Roman Hlobeň, zástupca veľvyslanca Patrik Turošík, predseda zakladateľ IHP František Palko a mnohí další.
Módny dom Lombardi Fashion House sídli v exkluzívnych priestoroch v obchodnom centre TPD na Farského 26 v Bratislave. Viac informácií nájdete na: 

www.lombardifashion.sk

Facebook

Instagram



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies