Logistika inak v topoľčianskom TOP BUSSINESS PARKU

NETKY.SK • 11 Január 2014, 00:00 • 2 min
Logistika inak v topoľčianskom TOP BUSSINESS PARKU

Topoľčianska spoločnosť TOPNAD, a.s. patrí medzi spoločnosti, ktoré väčšina ľudí v širšom okolí vníma ako výhradne dopravnú spoločnosť, ktorá na poli medzinárodnej a vnútroštátnej dopravy funguje skoro 20 rokov.

slovakia

left justify in out

Málokto však vie o komplexnosti portfólia služieb skupiny TOPNAD, ktorá zahŕňa okrem iného aj prevádzkovanie distribučno-logistického areálu pod názvom TOP BUSINESS PARK.

           

Logistické riešenia dnes ponúkajú spoločnosti pre svojich zákazníkov ako komplexný balík služieb spojený s návozom tovaru do skladu, vyložením, prebalením, evidenciou, preskladňovaním či následnou distribúciou konečnému spotrebiteľovi. Zákazníci dnes hľadajú komplexnosť v logistických službách a od logistického partnera očakávajú, že im zabezpečí plnohodnotný servis a praktický outsourcing viacerých činností. Takto sa môžu spoločnosti plnohodnotne venovať tomu, čomu najviac rozumejú a skladovanie, distrúciu a logistiku zveriť spoľahlivému partnerovi.

           

V topoľčianskom TOP BUSINESS PARKU (www.tbp.sk) už druhý rok úspešne funguje projekt outsourcingu viacerých logistických a distribučných činností pre viaceré renomované spoločnosti z oblasti automotive, nábytkárskeho či stavebníckeho priemyslu. TOP BUSINESS PARK je efektívnym riešením pre spoločnosti, ktoré potrebujú súrne riešiť otázku nielen skladovacích priestorov, ale plnohodnotnej 24h logistiky, pričom tovar je častokrát objednávaný priamo na výrobnú linku závodu.

           

Výhody, ktoré tento model prináša sú evidentné. Minimálne skladové zásoby, voľné kapacity či už personálne alebo priestorové. Prístup, ktorý zvolili v TOP BUSINESS PARKU je prozákaznícky orientovaný nielen slovom, ale aj prakticky. Za najdôležitejšie považujú zástupcovia spoločnosti vybudovanie a udržiavanie nadštandardných vzťahov s obchodnými partnermi poznaním individuálnych potrieb a požiadaviek každého jedného z nich so zreteľom na špecifickosti a odlišnosti jednotlivých spoločností. Pretože ako v každom inom vzťahu či už medziľudskom alebo firemnom platí, že čím sa partneri navzájom viac poznajú a rozumejú si tým viac si vedia výjsť v ústrety a nájsť riešenia aj na zdanlivo neriešiteľné problémy.

           

10.500 paletových miest v zakladačoch a vyše 8000 m2 skladovacej plochy dáva TOP BUSINESS PARKU dostatočné dispozície na splnenie najrôznejších požiadaviek zákazníkov. Vedenie spoločnosti si uvedomuje, že služby takého rozsahu môžu ponúkať len v spolupráci s vynikajúcim obslužným personálom, ktorého výberu venuje prinajmenšom rovnakú pozornosť ako samotným činnostiam spojeným s celkovou organizáciou a optimalizáciou reakčného času, ktorým sa rozumie čas od nahlásenia požiadavky po vykladanie tovaru na rampe u zákazníka.

           

Zákazníci dnes očakavájú prvotriedny servis, ale zároveň nechcú výrazne zvyšovať svoje náklady. TOP BUSINESS PARKU sa v tomto smere podarilo spojiť na prvý pohľad nespojiteľné – vynikajúce služby za dostupné ceny. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies