LM: Malmö s pokutou 100-tisíc eur za nevyhovujúci trávnik

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 17:33 • 2 min
LM: Malmö s pokutou 100-tisíc eur za nevyhovujúci trávnik

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) potrestala švédsky klub Malmö FF pokutou 100-tisíc eur za nevyhovujúci stav ihriska v troch domácich zápasoch skupinovej fázy Ligy majstrov 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Pred svojím duelom sa na trávnik na Swedbank Stadium sťažovali napríklad hráči talianskeho Juventusu Turín, ktorí napokon 26. novembra zvíťazili 2:0. Predmetné stretnutie sa hralo tri týždne po skončení sezóny najvyššej švédskej súťaže hranej systémom jar - jeseň. UEFA stanovila, že na polovicu pokuty sa vzťahuje dvojročná podmienka.

 

Malmö zarobilo za účasť v skupinovej fáze LM takmer 10 miliónov eur, v A-skupine obsadilo posledné štvrté miesto so ziskom troch bodov za domáce víťazstvo 2:0 nad Olympiakosom Pireus. Malmö ako úradujúci švédsky šampión si zahrá v LM aj v sezóne 2015/2016. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies