LM: Fantastický Ronaldo zachránil remízu pre United

NETKY.SK • 3 November 2021, 09:00 • 2 min
LM: Fantastický Ronaldo zachránil remízu pre United

BERGAMO – Stále nato má! Cristiano Ronaldo sa dvakrát presadil do siete Atalanty Bergamo a v posledných sekundách zachránil remízu pre červených diablov.

slovakia

left justify in out

Ronaldo zachránil Solskjæra a aj United!

Nie je žiadnou novinkou, že tréner červených diablov a niekdajší spoluháč Cristiana Ronalda, Ole Gunnar Solskjær, je pod veľkým tlakom. 

 

Po potupnej prehre s Liverpoolom chcel takmer každý fanúšik United "jeho hlavu" a už otázkou nie je či ho odvolajú, ale skôr kedy ho odvolajú. 

 

Každý zápas je momentálne pre nórskeho lodivoda kľúčový. V utorňajšom zápase Ligy Majstrov to bol znova Cristiano Ronaldo, ktorý mu dvoma gólmi zachránil krk. 

 

 

Atalanta vstúpila do zápasu výborne a bola počas celého prvého polčasu lepším tímom, diktovala tempo hry a úvodný gól bol iba otázkou času. 

 

V 12. minúte sa dostal k strele Josip Iličič a domáci viedli 1:0. Iličičova strela nepatrila k tým najrazantnejším a je jasné, že takúto strelu by mal brankár ako De Gea jednoznačne vychytať. De Gea zaváhal a Manchester musel zápas otáčať.

 

 

Atalanta si vytvárala ďalšie a ďalšie šance, no navýšiť náskok sa im nedarilo a krátko pred koncom prvého polčasu udreli červení diabli. Po šikovnej akcii dvoch Portugalcov sa presadil Cristiano Ronaldo a vyrovnal stav zápasu na 1:1.

 

V druhom polčase sa hra stabilizovala, no šance pretrvávali na oboch stranách. V 56. minúte sa do obrovskej šance dostal Duván Zapata a chladnokrvne navrátil vedenia domácim. 

 

Manchester sa snažil zachrániť zápas, do dobrých šancí sa dostali Fernandés a Greenwood. Greenwood trafil žrď, no aj keby šancu premenil, tak by pravdepodobne gól uznaný nebol kvôli postaveniu mimo hru. 

 

Všetko si zobral do vlastných rúk Cristiano Ronaldo, ktorý až v samotnom závere zápasu napriahol spoza šestnástky a nádhernym volejom vybojoval aspoň jeden bodík pre United

 

 

Bayern a Juventus postúpili do osemfinále

V skupinách Ligy Majstrov máme už iba 3 neporazené tímy, dva z nich si v utorňajších zápasoch vybojovali postup do osemfinále. 

 

Bayern si hravo poradil s Benficou 5:2 a hetrik zaznamenal Robert Lewandowski. Ďalšie dva góly pridali Leeroy Sané a Serge Gnabry.

 

Trápiacemu Juventusu sa oveľa viac darí v Lige Majstrov ako v domácej Serii A. V 4 zápasoch Ligy Majstrov získal iba o 3 body menej ako v 11 zápasoch Serie A. 

 

Na domácej pôde privítali ruský Zenit Petrohrad a zverenci Maxa Allegriho sa konečne rozstrieľali. Juventus vyhral 4:2, dvakrát sa presadil Dybala a po góle sa rozdelili Chiesa s Moratom

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies