Llorente priznal, že Premier League ho oslovila. Záujem má Tottenham aj City

NETKY.SK • 13 December 2012, 17:20 • 2 min
Llorente priznal, že Premier League ho oslovila. Záujem má Tottenham aj City

Llorente priznal, že Premier League ho oslovila. Záujem má Tottenham aj City - Futbal BILBAO - Fernando Llorente uvažuje o svojej budúcnosti a pripustil, že Tottenham alebo Manchester City by mohli byť preňho tie správne kluby.

slovakia

left justify in out

imgBILBAO - Fernando Llorente uvažuje o svojej budúcnosti a pripustil, že Tottenham alebo Manchester City by mohli byť preňho tie správne kluby.
Juventus však aj naďalej ostáva najväčším favoritom na zisk útočníka Bilbaa, ale samotný hráč tvrdí, že o svojom ďalšom pôsobisku ešte nerozhodol.

Llorentemu vyprší zmluva na konci tejto sezóny a potvrdil, že si je vedomý záujmu aspoň dvoch popredných klubov Barclays Premier League a dodal, že hrať v Anglicku je možnosť, ktorú je pripravený zvážiť.
"Blíži sa dátum, kedy môžem myslieť na podpis zmluvy s iným klubom," povedal Llorente pre Sky Sports. "Som šťastný, že sa tým zaoberá môj brat a moji zástupcovia, takže sa môžem sústrediť na hranie za Athletic Bilbao. Anglickú Premier League mám však naozaj rád a už niekoľkokrát som sa zmienil, že je to liga, ktorá ma oslovila. Človek nikdy nevie. Mohla by to byť pre mňa dobrá možnosť, ale budeme musieť počkať a uvidíme, čo sa stane."

Napriek tomu, že je to povzbudivá správa pre anglické kluby Tottenham a City, ktoré by ho mohli v januárovom prestupovom termíne získať za výhodnú cenu, je však Juventus presvedčený, že útočník príde na konci sezóny práve k nim a zadarmo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies