Lipták slovenským fedcupovým kapitánom aj v roku 2015

NETKY.SK • 4 Október 2014, 14:35 • 2 min
Lipták slovenským fedcupovým kapitánom aj v roku 2015

BRATISLAVA - Matej Lipták bude pôsobiť vo funkcii slovenského fedcupového kapitána aj v roku 2015.

slovakia

left justify in out

Vedenie Slovenského tenisového zväzu v sobotu podpísalo s osobným trénerom Dominiky Cibulkovej novú zmluvu.
      

"S Matejom sme sa dohodli na spolupráci aj na rok 2015. V uplynulom období sme viackrát hovorili na túto tému, dnes sme všetko spečatili podpisom zmluvy. Cieľ je jasný - vyhrať februárový duel v Holandsku, následne uspieť v baráži a vrátiť sa do svetovej skupiny medzi elitnú osmičku," povedal pre TASR generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška.
      

Lipták je fedcupovým kapitánom SR od roku 2009. Na jar sa pod ním rozkývala stolička po tom, ako súhlasil, aby Cibulková v čase barážového zápasu s Kanadou štartovala na turnaji WTA v Kuala Lumpur. Do Quebecu napokon necestovali ani Daniela Hantuchová s Magdalénou Rybárikovou a Slovenky po prehre 1:3 vypadli zo svetovej skupiny. Výkonný výbor STZ však napokon rozhodol, že dá Liptákovi ešte jednu šancu a poveril Mošku rokovať s ním o novom kontrakte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies