Lindex pomáha ženám v boji s onkologickými chorobami

NETKY.SK • 7 Október 2023, 11:30 • 2 min
Lindex pomáha ženám v boji s onkologickými chorobami

BRATISLAVA - Spoločnosť Lindex oslavuje dve desaťročia odhodlania pri podpore projektov v boji proti rakovine Počas mesiaca október spoločnosť Lindex venuje 10 % zisku z predaja podprseniek na všetkých svojich trhoch na podporu projektov v boji proti rakovine.

slovakia

left justify in out

Podporou kampane Ružová stužka módna spoločnosť ukazuje svoj záväzok zvýšiť povedomie o rakovine prsníka a vo svojej vlastnej kampani spoločnosť Lindex zobrazuje ženy, ktoré podstúpili alebo v súčasnosti podstupujú liečbu rakoviny. Spoločnosť Lindex venuje 10 % zisku z predaja podprseniek počas októbra na podporu projektov v boji proti rakovine a v tohtoročnej kampani spoločnosti Lindex zobrazuje ženy, ktoré odvážne čelia alebo v súčasnosti bojujú proti rakovine. Vďaka kombinácii nápadných vizuálov, odborne spracovaných filmov a osobných záznamov týchto pozoruhodných žien spoločnosť Lindex zachytáva realitu života s rakovinou bez filtrov.
Na zvýšenie povedomia o význame samovyšetrenia má módna spoločnosť na stránke lindex.com prsníkový kurz s podrobným sprievodcom.
Od svojho vzniku v roku 2003 spoločnosť Lindex so svojimi zákazníkmi prispela na výskum a projekty v boji proti rakovine celkovo 19,3 mil. EUR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies