Lietadlo krúžilo nad Popradom niekoľko hodín

NETKY.SK • 31 Január 2019, 17:42 • 2 min
Lietadlo krúžilo nad Popradom niekoľko hodín

BRATISLAVA - Poprad sa už dnes pripravoval na najhoršie. Na hluk, ktorí vydávajú lietadlá, sú miestni obyvatelia už zvyknutí, keďže v meste sa nachádza medzinárodné letisko. No predstavte si, že lietadlo začne nebezpečne, a vo veľkej rýchlosti klesať priamo nad vami.

slovakia

left justify in out

Na sociálnych sieťach sa objavilo niekoľko pozoruhodných obrázkov, ktoré zachytávali lietadlo spoločnosti Wizzair až príliš nízko nad mestom. Ľudia sa teda začali obávať toho najhoršieho, že lietadlo na nich zrúti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#wizzair #wizzaircom #airbusa320 #planespotting #aviation #avgeek

Príspevok, ktorý zdieľa Tibor Galcsik (@tiborgalcsik),

 

Zo sekretariátu letiska Poprad-Tatry. prišlo vyjadrenie, "že lietadlo krúžilo nad mestom v takých nízkych polohách preto, lebo sa jednalo o výcvik."

 

Lietadlo Wizzair údajne nemohlo pristáť na Košickom letisku kvôli hmle, a z toho dôvodu bolo teda presmerované do Popradu. Tento let využilo zároveň ako tréningový a urobilo niekoľko okruhov okolo letiska, niekoľkokrát zosadlo na dráhu a opäť vzlietlo. 

 

 

Podľa najnovších informácií sa už výcvik skončil a lietadlo napokon bezpečne pristálo v Budapešti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies