Levica Princess dala v noci nadnes život štyrom bielym levíčatám

NETKY.SK • 22 August 2014, 07:01 • 2 min
Levica Princess dala v noci nadnes život štyrom bielym levíčatám

MAGDEBURG - Zo štyroch bielych levíčat, ktoré však nepatria medzi albínov, sa teší dnes personál slávneho Cirkusu Krone, ktorý aktuálne hosťuje v Magdeburgu. Levica Princess im dala život v noci nadnes.

slovakia

left justify in out

Tak sedemročná matka mláďat, ako aj ich 12-ročný otec King Tonga patria medzi biele levy, ktorých nie je, ako pripomenuli predstavitelia cirkusu, ani v celosvetovej relácii mnoho, a preto patria medzi živočíšne druhy, ktoré sú súčasťou programu ochrany druhov.
      

Hosťovanie mníchovského cirkusu v Lipsku, kde zavíta na budúci týždeň, vyvoláva už s predstihom značné emócie. Ochranári totiž ohlásili protestné akcie voči najväčšiemu európskemu cirkusu, ktorý avizoval, že ponúkne v takmer trojhodinovom programe nielen kvalitné vystúpenia artistov a klaunov, ale aj drezúry 41 levov a tigrov, koní, slonov a ktorý má v "cestovnej zoo" aj hrocha a nosorožca.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies