Leverkusen sa dohodol s Papasthathopoulosom, Hyypiä asi trénerom

NETKY.SK • 13 Máj 2013, 13:08 • 2 min
Leverkusen sa dohodol s Papasthathopoulosom, Hyypiä asi trénerom

LEVERKUSEN - Nemecký futbalový klub Bayer Leverkusen sa dohodol na podmienkach zmluvy s gréckym reprezentačným stopérom Sokratisom Papasthathopoulosom z Werderu Brémy. Podľa pondelňajšej informácie agentúry dpa však stále zostáva dotiahnuť dohodu o finančnej kompenzácii medzi klubmi.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Bild šéf výkonného výboru Bayeru Wolfgang Holzhaeuser uviedol, že Brémy žiadajú za 24-ročného Papasthathopoulosa 10 miliónov eur. Papasthathopoulos má v Brémach zmluvu platnú do roku 2016, Leverkusen zadákovi Helénov, ktorí sú súperom Slovákov v kvalifikácii MS 2014, ponúka ešte o rok dlhší kontrakt.

Podľa Bildu klubové vedenie bude ešte tento týždeň rokovať aj s trénerským duom Sascha Lewandowski a Sami Hyypiä, ktoré si delí povinnosti koučov. Práve pod ich vedením "farmaceuti" skončili v Bundeslige tretí a vybojovali si prestížnu Ligu majstrov v sezóne 2013/2014. Klub údajne plánuje angažovať bývalého obrancu FC Liverpool z Fínska ako riadneho trénera v budúcej sezóne a Lewandowski by sa mal vrátiť ku mládeži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies